ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Χειμωνιάτικη παρένθεση - Φτιάχνει ο καιρός από Παρασκευή - Άνοδος της θερμοκρασίας (πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | | |
Χειμωνιάτικη παρένθεση - Φτιάχνει ο καιρός από Παρασκευή - Άνοδος της θερμοκρασίας (πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα)
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι προβλέπονται για σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου


Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους στα ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα νότια κατά 4 με 6 βαθμούς.

Φτιάχνει από την Παρασκευή (02/04) ο καιρός
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ το σκηνικό του καιρού θα αρχίσει να καλυτερεύει από την προσεχή Παρασκευή, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει αισθητά. Καλοκαιρία θα επικρατήσει και τις υπόλοιπες ημέρες με την θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αναλυτικότερα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-04-2021

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03-04-2021

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και κυρίως στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 04-04-2021

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05-04-202

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ