Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Παραμένει στο "βαθύ κόκκινο" η Αργολίδα - Την επόμενη βδομάδα ανακοινώσεις για λιανεμπόριο και σχολεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | | |
Παραμένουν στο "βαθύ κόκκινο" Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία - Την επόμενη βδομάδα ανακοινώσεις για λιανεμπόριο και σχολεία
Παραμένει στο βαθύ κόκκινο-επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου για άλλη μια βδομάδα η Αργολίδα, όπως και σειρά άλλων περιοχών της χώρας, ενημέρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, στο "βαθύ κόκκινο" παραμένουν οι Π.Ε.: 

Αττικής 

Θεσσαλονίκης

Αιτωλοακαρνανίας

Αχαΐας

Βοιωτίας

Εύβοιας, πλήν του δήμου Σκύρου

Φθιώτιδας

Ευρυτανίας

Αργολίδας

Αρκαδίας

Κορινθίας

Χαλκιδικής

Θεσπρωτίας

Ηρακλείου

Λέσβου

Ζακύνθου

Μυκόνου,

καθώς και οι δήμοι:

Καλυμνίων

Χίου

Ανωγείων Ρεθύμνου

Χανίων

Ιωαννιτών και Μετσόβου

Κατερίνης

Αμφίπολης Σερρών

Σκιάθου

Καρδίτσας

Καστοριάς και Ορεστίδος.

Ο υφυπουργός δεν ανακοίνωσε καμία περιοχή που να βγαίνει από το βαθύ κόκκινο απ' όσες ήταν εκεί και την περασμένη εβδομάδα.

Αντιθέτως, είπε, πως στο στο βαθύ κόκκινο εντάσσονται από αύριο (06:00) με σημερινή ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, και οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Πέλλας, όπως και οι δήμοι Γρεβενών, Κιλκίς και Βέροιας.

Λιανεμπόριο-σχολεία-διαδημοτικές μετακινήσεις

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Χαρδαλιάς, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας η επιτροπή ειδικών θα συνεδριάσει εκ νέου για να συζητήσει για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, για τις διαδημοτικές μετακινήσεις και τα σχολεία.

Όπως υπογράμμισε, η συμπληρωματική στρατηγική του self testing δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο που επιτρέπει την επανέναρξη δραστηριοτήτων σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ