ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός του τροχαίου έξω από τη Βουλή - Τι λέει η Μπακογιάννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. | | |
Γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός του τροχαίου έξω από τη Βουλή - Τι λέει η Μπακογιάννη
Απάντηση για την μη σύλληψη του οδηγού υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο με μοτοσυκλέτα έξω από τη Βουλή δίνουν πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. 

Όπως επισημαίνεται ο οδηγός δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.Το τροχάιο έγινε την Παρασκευή ενώ ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας, έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Παράλληλα, έχει ενημερωθεί σχετικά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.

Επίσης, ο οδηγός τους υπηρεσιακού οχήματος έχει τεθεί προσωρινά εκτός υπηρεσίας και έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα

Δήλωση αναφορικά με περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη όχημα της ασφάλειάς της εξέδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ σημειώνει ότι υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό 23χρονου.

« Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη

"Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀

Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν".

Σημειώνεται ότι το τροχαίο συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, πριν ακόμα τελειώσει στην Ολομέλεια η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση προήλθε όταν το όχημα της Βουλής επιχείρησε να στρίψει-παράτυπα καθώς δεν υπήρχε τροχαία εκείνη την ώρα και να μπει στον περιβάλλοντα χώρο του κοινοβουλίου. Τότε, η μηχανή έπεσε με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο. Ο δε αναβάτης παρότι φορούσε το κράνος του δεν το είχε δέσει με αποτέλεσμα αυτό να εκτοξευτεί μετά τη σύγκρουση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ