ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Στήριξη από το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας στους Φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου

Στήριξη από το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας στους Φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου
Εκφράζουμε την στήριξη μας στους φοιτητές της σχολής καλών τεχνών στο Ναύπλιο και την αυριανή(19/3) τους δράση με μικροφωνική στην πλατεία της Πρόνοιας στις 12μμ, καθώς και σε όλους τους φοιτητές που μάχονται για το δίκιο. Που μάχονται για να ανοίξουν οι σχολές τους με όλα τα μέτρα προστασίας, για να μην εφαρμοσθεί ο νόμος έκτρωμα Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, ενάντια στην κρατική καταστολή.

Η απάντηση της κυβέρνησης στα δίκαια αιτήματά των φοιτητών για να ανοίξουν οι σχολές είναι να στέλνει ΜΑΤ, να επιβάλλει τον φόβο και τον αυταρχισμό για να σπείρει την υποταγή στην πολιτική της. Οι πρακτικές καταστολής που επιχειρούνται έχουν σκοπό το χτύπημα της αγωνιστικής διεκδίκησης και τη δημιουργία κλίματος φόβου και αστυνομοκρατίας.

Δεν θα τους περάσει! Μαχόμαστε για την προστασία της υγείας και την επιβίωση, εναντία στην κρατική βία και καταστολή.

Οι φοιτητές δεν είναι μόνοι τους! Τα αιτήματα τους είναι και δικά μας αιτήματα. Το εργατικό κίνημα μαζί με τους φοιτητές θα ρίξουν στο κενό την προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει στο "γύψο" τα δικαιώματά μας με πρόφαση την πανδημία. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα αφήσουμε την Αστυνομία να στρατοπεδεύσει στις σχολές που φοιτούν τα παιδιά μας. Η Αστυνομία δεν έχει καμιά δουλειά στα Πανεπιστήμια! Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές και στις ανάγκες τους. Η κυβέρνηση να πάρει τώρα μέτρα για να επαναλειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια.

Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν οργανωμένος αγώνας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ