ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Αρκαδία: Του βγήκε ξινό το παράνομο κυνήγι λαγού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | | | |
Αρκαδία: Του βγήκε ξινό το παράνομο κυνήγι λαγού
Στην σύλληψη ενός ατόμου προχώρησε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, διότι ο συλληφθείς κυνηγούσε παράνομα βραδινές ώρες & εν μέσω Πανδημίας λαγούς. 

Συγκερκιμένα μετά από καταγγελίες για νυχτερινή παράνομη θήρα λαγών στην ευρύτερη περιοχή της Πουρναριάς Αρκαδίας του Δήμου Γορτυνίας, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αρκαδίας, αποτελούμενο από τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Τροπαίων και Δημητσάνας, έθεσε την περιοχή υπό παρακολούθηση.

Το βράδυ λοιπόν της 23ης Ιανουαρίου και περί ώρα 22.00 είδαν ένα όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα και φώτιζε με προβολέα τα γύρω χωράφια. Στην συνέχεια άκουσαν και δύο πυροβολισμούς οι οποίοι προέρχονταν από το μέρος του. 

Οι Θηροφύλακες δρώντας οργανωμένα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και σε έλεγχο που έκαναν μέσα σε αυτό βρήκαν έναν σκοτωμένο λαγό.

Όπως έγινε γνωστό ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου, κατάσχεση των παρανόμων μέσων θήρας κ.τ.λ.) και υπεβλήθη η σχετική δικογραφία στο Δασαρχείο Βυτίνας .

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ