ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Βασίλης Κωτσιομύτης: Γιατί δεν αναφέρθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο αφιέρωμα για το Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. | | |
Βασίλης Κωτσιομύτης: Γιατί δεν αναφέρθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο αφιέρωμα για το Λυγουριό
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε πρόσφατα στην εκπομπή του κ. Μυλωνά, "Το πανηγυρικό αφιέρωμα" του καναλιού της Βουλής στο Δήμο μας, με ιδιαίτερη και ουσιαστική αναφορά στο Λυγουριό και την πολιτιστική του κληρονομιά.

Θεωρούμε ότι ήταν μια από τις καλύτερες προβολές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τον τόπο μας.

Σημαντικό ρόλο και του αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη αυτή την πρωτοβουλία, έπαιξε ο συμπατριώτης μας Θοδωρής Παπαϊωάννου (Τεό) ο οποίος δεν σταματά ποτέ να νοιάζεται για την γενέτειρά του κι όποτε του δίνεται η ευκαιρία να προβάλλει το Λυγουριό μέσα από τις κατάλληλες γνωριμίες του.

Βέβαια προκάλεσε έκπληξη και όλοι αντιλήφθηκαν την πλήρη απουσία από την συγκεκριμένη διοργάνωση και προβολή (έστω και ως αναφορά) του Μουσείου Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας παρότι ζητήθηκε να συμπεριληφθεί από τους συντελεστές της εκπομπής.

Εδώ οφείλουμε με τη σειρά μας να διευκρινίσουμε ,για να αποφευχθούν τυχόν παρανοήσεις, πως είχαμε πλήρη άγνοια του γεγονότος αυτού, καθώς δεν μας ζητήθηκε και δεν ενημερωθήκαμε, από τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης διοργάνωσης, οι οποίοι αυθαίρετα αποφάσισαν την μη αναφορά του Μουσείου, - το οποίο είναι ένας φορέας που επί σειρά ετών στελεχώνει δυναμικά τα πολιτιστικά δρώμενα του Λυγουριού και προβάλλει τον τόπο με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, - ισχυριζόμενοι ότι εμείς οι ιδρυτές και υπεύθυνοι για το Μουσείο δεν επιθυμούσαμε την προβολή του.

Λυπούμαστε πολύ για αυτή την εξέλιξη και καθώς ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων γι’ αυτό θεωρούμε πως έπρεπε να κάνουμε ξεκάθαρη τη θέση μας.

Με Τιμή.

Ο πρόεδρος
Βασίλειος Ν. Κωτσιομύτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ