ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Όσο η κυβέρνηση θα επιτίθεται στην κοινωνία, τόσο θα αυξάνονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | |
ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Όσο η κυβέρνηση θα επιτίθεται στην κοινωνία, τόσο θα αυξάνονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας
Την ώρα που το τρίτο κύμα της πανδημίας σαρώνει τη χώρα ενώ καθημερινά καταγράφεται ρεκόρ εισαγωγών και διασηλωνωμένων, η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα απίστευτο κρεσέντο βίας, στο όνομα της τήρησης των μέτρων προστασίας πάντα!

Η κυβέρνηση παρακολουθεί άπραγη τη συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση στο σύστημα υγείας, χωρίς να προχωράει σε γενναία μέτρα στήριξης και ενίσχυσης των Νοσοκομείων σε Αττική και επαρχία.Οι υγειονομικοί έχουν προ πολλού ξεπεράσει τις αντοχές τους και δίνουν πραγματικά έναν τιτάνιο αγώνα να κρατήσουν όρθια τα νοσοκομεία, οι ασθενείς πλέον διασωληνώνονται στους διαδρόμους, οι ΜΕΘ παρά τις «αλχημείες» της κυβέρνησης δεν επαρκούν και η ανοσοποίηση του πληθυσμού μοιάζει ακόμα μακρινός στόχος.

Ο κ.Κικίλιας, καλεί ιδιώτες να συνδράμουν έναντι αδράς αμοιβής στα νοσοκομεία, τη στιγμή που θα έπρεπε να στηρίξουν την ΠΦΥ ώστε να αποτελέσει ένα μηχανισμό ελέγχου των περιστατικών που προωθούνται στα νοσοκομεία.Όσο για την επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων, τα νοσοκομεία δεν επιτάσσονται αλλά παραχωρούνται,πάντα με το αζημιώτο,χωρίς μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να διαθέτουν ΜΑΦ,ΜΕΘ αλλά ούτε και παθολογική κλινική! Δέχονται δε περιστατικά με συγκεκριμένες προυποθέσεις (με τη νόσο ουσιαστικά να βρίσκεται πλέον σε αποδρομή)ενώ μετακινούνται για μια ακόμη φοράμε ενέλλεσθαι, ειδικευόμενοι γιατροί από τα ήδη υποστελεχωμένα νοσοκομεία για να στελεχώσουν τις ιδιωτικές κλινικές!

Και ενώ οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι χειρότερες μέρες είναι μπροστά μας, αφού η κορύφωση του τρίτου επιδημιολογικού κύματος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, το επιτελικό κράτος του κ.Μητσοτάκη εξακολουθεί να στέλνει στην κοινωνία αντιφατικά μηνύματα σχετικά με την κατάσταση της πανδημίας στη χώρα, δηλώνοντας, ότι το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας πλησιάζει. Χαρακτηριστικό του κυβερνητικού αλαλούμείναι, τη μια μέρα στελέχη της κυβέρνησης να ανακοινώνουν άνοιγμα των καταστημάτων και την επομένη,η κυβερνητική εκπρόσωπος να μαζέυει τις δηλώσεις των «υπερφίαλων» στελεχών της κυβέρνησης της.

Η κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού, οξύνει συνεχώς την πολιτική αντιπαράθεση, χρησιμοποιώντας την επικοινωνιακή της υπεροπλία.Προκειμένου να κρύψουν την τραγική τους αποτυχία στην πανδημία και το γεγονός ότι μετά από 4,5 μήνες lockdown η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει ενώ η οικονομία βυθίζεται όλο και βαθύτερα στην ύφεση, επενδύουν στη στρατηγική της έντασης, τη βία, το διχαστικό λόγο, με σύμμαχό πάντα τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Φταίνε οι πολίτες που δεν πειθαρχούν και δεν ακολουθούν τα μέτρα και εργαλείο γίνεται η άγρια καταστολή για να πειθαρχήσουν.

Απέναντι στη συνειδητή επιλογή των επιτελικών να ελέγξουν την κατάσταση με το «δόγμα νόμος και τάξη», η κοινωνία στέκεται κουρασμένη από τα αλλλεπάληλα lockdownπου βρίσκεται εδώ και μήνες και κυρίως από τις παλινωδίες της κυβέρνησης που πλέον δε μπορεί να ανεχτεί.Το όργιο αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη προκάλεσε οριζόντιες αντιδράσεις ,καταδεικνύοντας την παταγώδη αποτυχία του κυβερνητικού τυχοδιωκτισμού.

Όσο η κυβέρνηση θα επιτίθεται στην κοινωνία, τόσο θα αυξάνονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και θα γιγαντώνεται η κοινωνική δυσαρέσκεια.Απέναντι στην ακραία καταστολή, η κοινωνία θα προτάσσει την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων, τη διασφάλιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ