ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Έφτασε από την Αργολίδα η βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. | | | |
Έφτασε από την Αργολίδα η βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας
Την Κυριακή 21-03-2021 συνοδεύσαμε ένα φορτηγό με υλική βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας.

Μαζί με το γειτονικό Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλο και τους συνεργάτες του, διανύσαμε 1100 χιλιόμετρα, προκειμένου να δούμε από κοντά τους συναδέλφους μας στην Θεσσαλία και να τους δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας για την προσπάθεια που κάνουν ώστε να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς. Μεταφέραμε 18 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία προσέφεραν οι δημότες των δυο δήμων.
Ο φιλόξενος Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και οι ακούραστοι συνεργάτες του, μας υποδέχθηκαν και συνομιλήσαμε για την κατάσταση η οποία επικρατεί αυτή την περίοδο τόσο στο Δήμο τους όσο και σε γειτονικούς Δήμους.

Διαπιστώσαμε την οργάνωση και λειτουργία της δομής που έχει επιφορτιστεί με τη διανομή των αγαθών, που με περίσσευμα αγάπης αποστέλλουν οι κάτοικοι όλης της Ελλάδας.

Περάσαμε από χωριά τα οποία έχουν πληγεί με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης καταστροφής αλλά και με ανακούφιση που δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές!
Καταλήξαμε στα Τρίκαλα, στο φίλο δήμαρχο - πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου όπου μας ξενάγησε στην όμορφη πόλη του και συζητήσαμε γενικότερα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Δήμων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του δημότες μας που προσέφεραν τα είδη για τους πληγέντες και φυσικά το Δήμο Ερμιονίδας για τον συντονισμό της μεταφοράς στην Ελασσόνα.

Ο Δήμαρχος
Αναστάσιος Κ. Χρόνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ