ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Τα κρούσματα έκλεισαν κι άλλα τμήματα και Δημοτικά σχολεία στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:23:00 μ.μ. | | | |
Με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία δύο τμημάτων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και δύο τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδριανού, από τις 2 Μαρτίου και για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος Covid 19.

Επίσης από τις 03/03/2021 και για 14 ημέρες , αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ιρίων , του Νηπιαγωγείου Ιρίων , του Νηπιαγωγείου Τολού και δύο τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Τολού, λόγω κρούσματος Covid 19.

Oι στενές επαφές των περιστατικών έχουν ειδοποιηθεί από τις Διευθύνσεις των σχολείων , προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι , τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους και την ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών τους σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

Οι Διευθύνσεις των σχολείων θα κοινοποιήσουν στις οικογένειες των μαθητών , μαθητριών τους το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, το οποίο υλοποιείται πρωινές ώρες.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ