ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ναύπλιο: Εργασίες αποκατάστασης στο μπαλκόνι που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε ηλικιωμένη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | | | | |
Ναύπλιο: Εργασίες αποκατάστασης στο μπαλκόνι που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε ηλικιωμένη
Ήταν 19 Δεκεμβρίου του 2020 όταν το Ναύπλιο αναστατώθηκε στην είδηση πως μια ηλικιωμένη γυναίκα, είχε την ατυχία να βρίσκεται στο ξύλινο μπαλκόνι του σπιτιού της, όταν εκείνο κατέρρευσε στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Σήμερα 17 Μαρτίου 2021 μετά και τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο παλιό ξύλινο μπαλκόνι που είχε καταρρεύσει και που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στην ηλικιωμένη γυναίκα. 
Να υπενθυμίσουμε πως ηταν περίπου 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου 2020 όταν η άτυχη γυναίκα ευρισκόμενη στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένιωσε να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της και να πέφτει από ύψος περίπου 10 μέτρων στο δρόμο. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή καθώς την πτώση της έκοψε η τέντα καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι που κατέρρευσε. 
Το περιστατικό είχε αντιληφθεί ο εθελοντής διασώστης Λούβαρης Δημήτρης που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και παρελαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά την κατάσταση με τα παλαιά κτίρια στο Ναύπλιο και τον κίνδυνο που διατρέχουν ένοικοι και περαστικοί.

Φώτο: Δημήτρης Μπέκας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ