ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Κρίγγος: Το Μυθολογικό Πάρκο Λέρνας σύντομα ξεκινά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:20:00 μ.μ. | | |
Επί πολλά χρόνια παλεύαμε για αυτό το έργο. Χρόνια προσπαθειών, διαβουλεύσεων, επιστολών ακόμη και παρακλήσεων, προς πάσα κατεύθυνση, για να φθάσουμε στη σημερινή ημέρα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να το εντάσσει προς χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 650.000 ευρώ και δικαιούχους την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων.


Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ο αγώνας και η προσπάθεια τόσο των προηγούμενων δημοτικών αρχών της Λέρνας όσο και της σημερινής δημοτικής αρχής του δήμου Άργους Μυκηνών και του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου, αλλά και της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων και προσωπικά της κας Άλκηστις Παπαδημητριου, έφθασε στον επιθυμητό στόχο που δεν είναι άλλος από την εκκίνηση της εκτέλεσης του έργου.

Μυθολογικό πάρκο Λέρνας και αναβάθμιση Αρχαιολογικού Χώρου εντός του έτους θα ξεκινήσουν. Ένα μεγάλο έργο για τον τόπο μας το οποίο θα συμβάλει στην ανάδειξη της μυθολογίας και της μεγάλης αρχαιολογικής αξίας της περιοχής. Φυσικά οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζονται για την μέγιστη τουριστική αξιοποίηση του έργου και της περιοχής.

Δημήτρης Κρίγγος
Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ