ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Αργολίδα: Τι ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για βιολογικό, ρύπανση και χυμοποιεία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 μ.μ. | | | |

Αργολίδα: Τι ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για βιολογικό, ρύπανση και χυμοποιεία (βίντεο)Στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο βρέθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο κύριος Νίκας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο και τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Σχινοχωρίτη και Ιωάννη Μαντζούνη είχαν συναντηση με χυμοποιούς και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της Π.Ε. Αργολίδας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Ναύπλιο.
“Το περιβάλλον αποτελεί υπέρτατη αξία” τόνισε προς κάθε κατεύθυνση ο περιφερειάρχης και επανέλαβε πρόσφατη δήλωσή του ότι ότι “του χρόνου, τα συμβόλαια που υπογράφουν οι χυμοποιοί για να διαθέτουν μερικώς επεξεργασμένα απόβλητα στον Βιολογικό Καθαρισμό, θα πρέπει να εφαρμοστούν διαφορετικά δεν θα επιτραπεί να λειτουργήσουν”.
“Αυτό πρέπει να το ξέρουν από τώρα. Θα ισχύσει αυτό που θα υπογράψουν οι χυμοποιοί με την ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών” συνέχισε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “η θέση μας ως Περιφέρεια θα είναι απολύτως σύμφωνη με τον νόμο, χωρίς καμία παρέκλιση”.
Ο περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει σημαντική πίστωση για να λειτουργήσει σωστά και ο Βιολογικός Καθαρισμός και γνωστοποίησε ότι προτίθεται να μετάσχει, την επόμενη εβδομάδα, σε νέα συνάντηση -κυρίως τεχνικού χαρακτήρα, με τους χυμοποιούς και τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως οι Διευθύνσεις Περιβάλλοντος και Υγείας και οι ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών και Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ