ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Θυελλώδεις άνεμοι την Καθαρά Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | |
Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Θυελλώδεις άνεμοι την Καθαρά Δευτέρα
Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου με αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν.


Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ τη νύκτα δυνατό να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές.


Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα. Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι αποφασίσουν, και παρά τα σκληρά μέτρα που είναι σε εφαρμογή σε όλη τη χώρα για τον περιορισμό της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, να πετάξουν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook συστήνει σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ