ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Κωστούρος: Ξεκίνησε ο διάλογος με τον προσωρινό ανάδοχο του έργου της Μαρίνας του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. | | |
Κωστούρος: Ξεκίνησε ο διάλογος με τον προσωρινό ανάδοχο του έργου της Μαρίνας του Ναυπλίου
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ξεκίνησε ο διάλογος με τον προσωρινό ανάδοχο του έργου της Μαρίνας του Ναυπλίου ο οποίος σηματοδοτεί και την πορεία υλοποίησής του.
 
Σε ρυθμούς «Μαρίνας» κινείται το Ναύπλιο μετά και την σημερινή τηλεδιάσκεψη και τον διάλογο ανάμεσα στον Δήμο Ναυπλιέων παρόντος του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του προέδρου Λιμενικού Ταμείου κου Τάσου Ζαφείρη και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με τον Προσωρινό ανάδοχο του έργου.

Τα οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη του Ναυπλίου αλλά και ολόκληρος ο Δήμος είναι πολλά και σημαντικά.

Στην ουσία μιλάμε για μια εκτόξευση της περιοχής με τις οικονομικές συναλλαγές με τους εμπόρους, με τους επαγγελματίες της εστίασης και γενικά με το σύνολο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας αλλά και με την αγορά γης και τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν, να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ξεκίνησε ο διάλογος με τον προσωρινό ανάδοχο του έργου της Μαρίνας του Ναυπλίου ο οποίος σηματοδοτεί και την πορεία υλοποίησής του. Η Μαρίνα του Ναυπλίου αποτελεί ένα όνειρο ετών για το οποίο ο αγώνας δεν σταμάτησε ποτέ. Τα οφέλη για το Δήμο και την περιοχή θα είναι τεράστια. Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο βήμα , βήμα και μέσα από συνεργασίες, μένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.»

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης δήλωσε: «Το μεγάλο αυτό έργο της δημιουργίας της Μαρίνας, θα αποτελέσει την αρχή για την αλματώδη πορεία του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής ανοίγοντας μία νέα σελίδα για την οικονομική ανάπτυξη τους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε όλες αυτές τις λιμενικές υποδομές προς εξυπηρέτηση του θαλάσσιου Τουρισμού και όχι μόνο».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ