ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, την Ελληνική Αστυνομία Αργολίδας και συγκεκριμένα το Αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου. 

Είναι γνωστή η ιστορία σε όλους εσάς, του Γεώργιου Σωτηρίου, του γνωστού άστεγου από τον Πειραιά. Πολλοί νιώσατε ανακούφιση που στεγάστηκε σε έναν χώρο.. Μία σπουδαία κίνηση αγάπης από τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Κωστούρο και τον πρόερδρο του Γηροκομείου, κ. Χρήστου Ζέρβα. 

Δυστυχώς όμως, ο Γεώργιος Σωτηρίου είναι ένα άτομο με πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας, χαρακτηριστικό της εγκεφαλικής βλάβης που υπάρχει. Δεν καταλαβαίνει πολλά.. δεν μπορεί να περπατήσει καλά.. δεν έχει ισσοροπία.. δεν μπορεί να ευθυγραμμίσει το περπάτημά του.. πολλές φορές πέφτει από την καρέκλα του.. δυσκολεύεται στο φαγητό.. δεν μπορεί να πιάσει εύκολα ένα κουτάλι.. να ανοίξει ένα μπουκάλι νερό.. ένα μπισκότο.. και πολλές φορές φεύγει από τον χώρο του και περιπλανιέται στους δρόμους.. στη μέση της ασφάλτου.. με κίνδυνο όχι μόνο της ζωής του αλλά και των άλλων οχημάτων.. 

Μία ημέρα σαν κι αυτές ήτανε κι η προχθεσινή. Η βροχή και το κρύο ήτανε αισθητό και δυσκόλευε την κατάσταση κι όσο περνούσαν οι ώρες, κινδύνευε η ζωή του. Η Αστυνομία Ναυπλίου έδρασε άμεσα. Με μεγάλη ευαισθησία και ανθρωπιά. 

Η ομάδα ΔΙ. ΑΣ “χτένισε” σχεδόν όλες τις περιοχές της πόλης μας, μέσα στην βροχή και το κρύο για ώρες. Η αναζήτηση είχε αίσιο τέλος γιατί ο συνάνθρωπός μας βρέθηκε. 

Σε αυτό το Ελληνικό φιλότιμο λοιπόν, σε αυτήν την ψυχική λεβεντιά, σε αυτήν την ανθρωπιά.. το λιγότερο που οφείλω ΄σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ.. 

Και μια ευχή: η Παναγία να τους προστατεύει. 

Σας ευχαριστώ Αγγελική Γιαουτζόγλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ