ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

«Grande»: Νέο τραγούδι των KINGS με Κατερίνα Στικούδη και γυρίσματα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:36:00 π.μ. | | | |
«Grande»: Νέο τραγούδι των KINGS με Κατερίνα Στικούδη και γυρίσματα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Ναυπλίου (βίντεο)
Το «Grande» σηματοδοτεί τη δισκογραφική επιστροφή των KINGS, περίπου ένα χρόνο μετά την επιτυχία τους «Bye Bye» με τον ΕΠΙΘΕ.


Το συγκρότημα τα τελευταία δέκα χρόνια μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες, συνδυάζοντας με επιτυχία το ελληνικό rap με τους pop, dance αλλά και λαϊκούς ήχους.

Αυτή τη φορά οι KINGS συνεργάζονται με την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη αλλά και τον ανερχόμενο ράπερ KG σε ένα δυναμικό και ατακαδόρικο pop τραγούδι με trap στοιχεία, που αναμένεται να γίνει «Grande» επιτυχία.

Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, το «Grande» συμπεριλήφθηκε στις editorial λίστες «New Music Friday Greece», «Hot Greek Rap» και «Greek Pop» του Spotify.

Το music video του τραγουδιού ήδη βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των trends του YouTube στη χώρα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν αρκετούς μήνες στο Ναύπλιο υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια των Danny Ntarlas και Jim Georgantis, με τους τρεις καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο το πιο fresh, rich και sexy μουσικό βίντεο των τελευταίων μηνών.

Το δικό της ξεχωριστό στίγμα αφήνει με τις εμφανίσεις της και η Κατερίνα Στικούδη, φορώντας το θρυλικό jungle φόρεμα του οίκου Versace με το οποίο είχε εμφανιστεί πριν από 21 χρόνια η Jennifer Lopez στα Βραβεία Grammy.

Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν αφορμή να γεννηθεί το Google Images, καθώς η φρενίτιδα που είχε προκληθεί τότε οδήγησε την Google στη διαμόρφωση της αναζήτησης εικόνων όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Το «Grande» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις πλατφόρμες streaming από τη Lemon Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ