ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

"Ποιος o Ρόλος του Τουρισμού στην Ανάπτυξη του Δήμου Ναυπλιέων" (γράφει η Βούλα Βαμβακά)

"Ποιος o Ρόλος του Τουρισμού στην Ανάπτυξη του Δήμου Ναυπλιέων" (γράφει η Βούλα Βαμβακά)
Ο Δήμος Ναυπλιέων όπως για άλλα θέματα ,έτσι και για τον τουρισμό, σχεδιάζει στρατηγικό σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης .


Ο σχεδιασμός ,αλλά και η συστηματική του ανατροφοδότηση από την παρατήρηση και την καταγραφή των αλλαγών που συντελούνται στον τομέα αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

-Στις μέρες μας οι προορισμοί είναι σκόπιμο να επικεντρωθούν σε ψηφιακούς τρόπους προβολής και να περιορίσουν τους συμβατικούς διότι η τεχνολογία έχει καταλυτικό ρόλο στους τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας.

-Άμεσες επενδύσεις στα τουριστικά καταλύματα ,εστιατόρια και καφέ της πόλης...

-Επενδύσεις για ψυχαγωγία και για βελτίωση της ποιότητας των τουριστικών αγαθών και υπηρεσιών...

-Ο Τουρισμός ως κοινωνικό φαινόμενο έχει την δυνατότητα και μπορεί να προωθήσει την πόλη μας ,ώστε γίνει γνωστό στον Παγκόσμιο Τουρισμό..

-Πολιτισμικός τουρισμός. Αυτή η μορφή τουρισμού αναδεικνύει τα μνημεία μας ,τα έργα τέχνης καθώς και τους παραδοσιακούς οικισμούς.Παράλληλα η επαφή των ανθρώπων της πόλης σε ένα τόπο υποδοχής αλλοδαπών τουριστών δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς ,ήθη ,έθιμα ,παραδόσεις.

-Επιπροσθέτως, η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο αθλητικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο συνεδριακός τουρισμός,ο γαστρονομικός τουρισμός έχουν την δυνατότητα να παρέχουν σημαντική οικονομική ανάπτυξη. Αξίζει να αναφερθεί πως αποτελούν ένα τουριστικό προϊόν με υψηλή ζήτηση για την όμορφη πόλη του Ναυπλίου…

ΒΟΥΛΑ ΒΑΜΒΑΚΑ-ΤΖΑΒΑΡΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ