ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας: Workshop ευρωπαϊκού σχεδίου IDEA

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. |
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας: Workshop ευρωπαϊκού σχεδίου IDEA
Η ΠΔΕ Πελοποννήσου μας προσκαλεί στο πρώτο workshop του ευρωπαϊκού σχεδίου IDEA, στο οποίο συμμετέχει ως συντονιστής – εταίρος. Το έργο IDEA έρχεται να υποστηρίξει τους/τις δασκάλους/ες να βοηθήσουν τους/τις μαθητές/τριες να ξεπεράσουν τον φόβο τους για τα μαθηματικά. Βασίζεται σε 3D περιβάλλοντα κινουμένων σχεδίων, που αντιπροσωπεύουν επιλεγμένες πολιτιστικές διαδρομές των τεσσάρων χωρών που συμμετέχουν (Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Κύπρος).

Με τη βοήθεια διαφορετικών μαθηματικών γρίφων, οι μαθητές/τριες θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν και να λύνουν ασκήσεις, ενώ λαμβάνουν αντίστοιχες ανταμοιβές. Παράλληλα θα έρχονται σε επαφή με τον πολιτισμό κάθε χώρας και θα λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το τελικό αποτέλεσμα του σχεδίου θα προσφέρει ένα σημαντικό εναλλακτικό εργαλείο για την εκπαίδευση των μαθητών του δημοτικού. Θεωρούμε τη συμμετοχή σας εξαιρετικά σημαντική για την προώθηση των στόχων και των αποτελεσμάτων του σχεδίου μας.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στο workshop μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://forms.gle/HKwb62GG5iefJTet7, ώστε να λάβουν την σχετική πρόσκληση.

Λαμβανομένων υπόψη των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία covid -19, το workshop αλλάζει ώρα έναρξης και θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 31/3/2021 και ώρα 12:00 – 13:30, μέσω της πλατφόρμας webex.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ