Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προγραμματίζει εκδήλωση για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προγραμματίζει εκδήλωση για την έναρξης της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου
Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας με θέμα την τουριστική προβολή και τις τουριστικές υποδομές, εν όψει έναρξης της τουριστικής σεζόν στις 14 Μαΐου.


Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακά στελέχη και η ατζέντα των θεμάτων περιλάμβανε ζητήματα τουριστικής προβολής, όπως το νέο τουριστικό site, η παραγωγή νέου υλικού για την προβολή του τουριστικού προορισμού, το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον αλιευτικό τουρισμό κ.ά.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις από πλευράς Περιφέρειας σε τουριστικές περιοχές όπως το Λουτράκι, η Ερμιόνη, το Πορτοχέλι, το λιμάνι της Κόστα αλλά και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Πελοποννήσου, παρεμβάσεις που βελτιώνουν την εικόνα των υποδομών της Περιφέρειας.

Αναφορά έγινε, επίσης, στη βελτίωση προσβάσεων σε μνημεία και χώρους υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, στην κατασκευή χώρων υγιεινής (WC) και σε ζητήματα σχετικά με τα τουριστικά περίπτερα.

Τέλος, κατά την τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε η εκδήλωση που προγραμματίζεται με την ευκαιρία της έναρξης της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ