ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Αργολίδα: Δυο οικογένειες 30 χρόνια ταΐζουν αδέσποτα ζώα - Δεν ζήτησαν ποτέ καμία οικονομική βοήθεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | |
Αργολίδα: Δυο οικογένειες 30 χρόνια ταΐζουν αδέσποτα ζώα - Δεν ζήτησαν ποτέ καμία οικονομική βοήθεια
Είμαστε δύο οικογένειες (έξι ατόμων συνολικά) οι οποίες όλα τα χρόνια, χωρίς να έχουμε ζητήσει και ούτε θέλουμε να ζητήσουμε καμία οικονομική βοήθεια είτε από τους Δήμους Άργους και Ναυπλίου, είτε από τις φιλοζωικές οργανώσεις, σιτίζουμε, εμβολιάζουμε, περιθάλπουμε αδέσποτα ζώα και φροντίζουμε μέσω γνωριμιών ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να υιοθετηθούν σε οικογένειες που τα αγαπούν. 

Όσες φορές στο παρελθόν προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τις φιλοζωικές των Δήμων μας, επαναλαμβάνω όχι για ΚΑΜΙΑ οικονομική βοήθεια, αλλά για περιθάλψουν κάποιο ζώο που ήταν χτυπημένο, είτε δε βρήκαμε κανέναν ή δε βρήκαν καμία λύση. 

Καλό θα είναι αφού υποτίθεται ότι είμαστε όλοι φιλόζωοι να μη γράφονται ανακρίβειες για υποτιθέμενες αγέλες επικίνδυνων αδέσποτων ζώων και μάλιστα κατηγορώντας γι’αυτό συμπολίτες μας οι οποίοι τα ταΐζουν και τα ποτίζουν, γιατί όλοι ξέρουμε ότι τα ζωάκια αυτά που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους αφενός πρέπει να ξέρουν όλοι ότι και το πιο μικρό λιθαράκι και η ελάχιστη τροφή ή νερό από το περίσσευμα του καθενός γι’αυτό είναι σωτήριο. 

Αφετέρου ούτε μπορούν όλοι συνάνθρωποί μας είτε να πάνε είτε να γνωρίζουν ποια σημεία είναι προκαθορισμένα για τη σίτιση των αδεσπότων ( ας πάνε όλοι αυτοί οι «φιλόζωοι» στα χωριά γύρω από το Άργος και το Ναύπλιο να δουν τι γίνεται) και τέλος με αυτά που γράφονται είτε εκ παραδρομής είτε στοχευμένα θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των αδέσποτων ζώων(φόλες, κακοποίηση). Εμείς 30 χρόνια που ταΐζουμε αδέσποτα ζώα δε μας έχει επιτεθεί ποτέ κάποιο.

Τέλος για οποιονδήποτε πραγματικά υπεύθυνο άνθρωπο που θέλει είτε να υιοθετήσει κάποιο ζωάκι είτε να επισημάνει κάτι καλοπροαίρετα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας όποτε αυτός θέλει.

Τηλ.6983523913
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ