ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Τρόφιμα από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών

Τρόφιμα από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πιστός πάντα στις βασικές αρχές βοήθειας, προσφοράς και αλληλεγγύης που πρεσβεύει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον ασθενή, στον ευπαθή ασθενή και στις ομάδες που νοσούν από καρκίνο και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.
 
Για το λόγο αυτό και ενόψει της εορτής του Πάσχα, οργάνωσε την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες ασθενών του Συλλόγου. Την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 ολοκληρώθηκε η διανομή πακέτων με είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών.
Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους στο supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Δαλαμανάρα για την ευγενική προσφορά τους σε τρόφιμα και καθαριστικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ. Πόπη Συμεών η οποία εις μνήμη του συζύγου της Δημητρίου προσέφερε δωροεπιταγές για την αγορά ειδών κρεοπωλείου. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα σε αυτό το κάλεσμα βοήθειας προς το συνάνθρωπο, διατηρώντας την ανωνυμία τους.
Για άλλη μια φορά η έμπρακτη αγάπη που δεχτήκαμε έγινε μια τεράστια αγκαλιά φροντίδας, ασφάλειας και συμπάθειας προς τον ασθενή που παλεύει, αγωνίζεται και προχωρά. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ανθρώπου, κάνοντας πράξη την συμπαράσταση, την αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας . Δεν είναι μόνο εθελοντισμός ή φιλανθρωπία. Είναι κυρίως συνεισφορά προς αλλήλους και λαμβάνει χώρα μεταξύ ίσων και χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς, ανθρώπων.
Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση με Υγεία και ευτυχία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ