ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Εργαζόμενοι στον Επισιτισμό - Τουρισμό Ναυπλίου: Νέες κινητοποιήσεις με αφετηρία την απεργία στις 6 Μάη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. | | | |
Εργαζόμενοι στον Επισιτισμό - Τουρισμό Ναυπλίου: Νέες κινητοποιήσεις με αφετηρία την απεργία στις 6 Μάη
Διαμαρτυρία στον κόμβο Ενδεκάτης στο Ναύπλιο, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο των πανελλαδικών δράσεων του κλάδου, εργαζόμενοι στον Επισιτισμό - Τουρισμό και τα ξενοδοχεία της περιοχής.


Στην διάρκεια της κινητοποίησης, οι εργαζόμενοι απαίτησαν από τα μέλη της διοίκησης του τοπικού Σωματείου να λάβει άμεσα απόφαση κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και να οργανώσει την απεργία της Πρωτομαγιάς στις 6 Μαΐου. 

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συμμετάσχουν σε νέες κινητοποιήσεις, με αφετηρία την απεργία στις 6 Μάη.

Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους εργαζόμενοι του κλάδου: «Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, γιατί μόνο εμείς ενωμένοι και δυνατοί οι εργαζόμενοι μπορούμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας. 

Για εμάς είναι μονόδρομος να ξεσηκωθούμε απέναντι στην κυβέρνηση και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Απορρίπτουμε τη λογική του συμβιβασμού, του λεγόμενου "κοινωνικού εταιρισμού" που προβάλλει η πλειοψηφία της διοίκησης της Ομοσπονδίας, ως την αιτία που μας οδήγησε σε νέες απώλειες στα δικαιώματα μας. 

Στην "ατομική ευθύνη" απαντάμε συλλογικά, μαζικά, μαχητικά μέσα από τα σωματεία μας. Μαζί να οργανώσουμε την πάλη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας, μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία του Νομού να οργανώσουμε την απεργία της Πρωτομαγιάς στις 6 Μαΐου. Να τους απαντήσουμε: "Τα κέρδη τους - Οι νεκροί μας! Βαδίζουμε στο δρόμο της ανατροπής!"»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ