ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Βγήκε από το "βαθύ κόκκινο" η Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | |

 Βγήκε από το "βαθύ κόκκινο" η ΑργολίδαΣύμφωνα με ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου. η Αργολίδα βγαίνει από το επίπεδο πολύ αυξημένου κίνδυνου "βαθύ κόκκινο" και εντάσσεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου " κόκκινο".

Τις νέες περιοχές που εντάσσονται από αύριο Σάββατο στο «βαθύ κόκκινο» ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό πρόκειται για την Περιφερειακή Ενότητα της Κω, καθώς και για τον Δήμο Ήλιδας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Παράλληλα, ο υφυπουργός ανακοίνωσε την παράταση του lockdown σε πολλές περιοχές της χώρας, ανάμεσά τους η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη πλευρά, από το «βαθύ κόκκινο» στο «κόκκινο» κατεβαίνουν από Δευτέρα η Αιτωλοακαρνανία, η Αργολίδα και μέρος της Φθιώτιδας. Επίσης, οι δήμοι Μαντουδίου, Ιστιαίας – Αιδηψού, ο δήμος Κατερίνης, ο δήμος Αστυπάλαιας και ο δήμος Σκιάθου.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη και την Αχαΐα, αλλά όχι την Κοζάνη. Όπως είπε, από Δευτέρα 12 Απριλίου αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην Αχαΐα με click in shop και click away, ενώ στη Θεσσαλονίκη μόνο με click away. Στην Κοζάνη δεν θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Παράλληλα ανακοίνωσε από 12 Απριλίου την επαναλειτουργούν των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, με εξαίρεση τα ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη.

Σε ό,τι αφορά το λιανικό εμπόριο είπε ότι αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων και πλέον η αναλογία πληθυσμού/εμβαδού έχει ως εξής:

- Για επιφάνειες έως 500 τμ ένα άτομο ανά 25 τμ,
- Για επιφάνειες άνω των 500 τμ, κάθε 100 τμ πλέον των 500 τμ, επιτρέπεται ένας πελάτης επιπρόσθετα.

Δείτε τις ανακοινώσεις σε βίντεο παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ