ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Χαλάει ο καιρός - Έρχονται λασποβροχές και στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:19:00 μ.μ. | |
Χαλάει ο καιρός -  Έρχεται επιδείνωση με λασποβροχές (βίντεο)
Για αλλαγή του καιρού προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κάνοντας λόγο για λασποβροχές και μεταφορά σκόνης από την Αφρική, φαινόμενο που θα επηρεάσει και την Αργολίδα τα επόμενα 24ωρα.

Συννεφιά παντού στην Ελλάδα την Παρασκευή και λασποβροχές

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ συννεφιές θα επικρατούν σε όλη τη χώρα την Παρασκευή (16/4) και οι πρώτες λασποβροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους ενώ το φαινόμενο βροχής με λάσπη θα συνεχιστεί και το Σάββατο καθώς θα έχουμε «ποτιστικού τύπου λασποβροχές που θα είναι πιο γενικευμένες στη βόρεια Ελλάδα».

Αν και ο καιρός, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα «ανοίξει» το απόγευμα του Σαββάτου, οι λασποβροχές θα επανέλθουν την Κυριακή κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα.

Έρχεται επιδείνωση του καιρού

Νέα σταδιακή επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί τη Δευτέρα με αρκετές βροχές στα κεντρικά και τα νότια ενώ θα υπάρχουν και χιονοπτώσεις στα μεγάλα υψόμετρα.

Βάσει των προγνωστικών μοντέλων αυτή η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να διαρκέσει από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, τέλος, για επεισόδιο σημαντικής μεταφοράς σκόνης την Κυριακή και τη Δευτέρα ιδίως στην περιοχή της Κρήτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ