ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ο Οίακας Ναυπλίου άντεξε και συνεχίζει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:55:00 μ.μ. | | | | | |
Ο Οίακας Ναυπλίου άντεξε και συνεχίζει
Στο Ναύπλιο η κατάσταση ήταν δύσκολη αλλά η διοίκηση σε συνεργασία, και με την θέληση προπονητών και παικτών κατάφερε να πετύχει ένα μικρό θαύμα, και να συνεχίσει την προσπάθεια του Οίακα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.


Οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί, με την περιοχή να είναι άκρως τουριστική και να έχει χτυπηθεί τα μέγιστα από τις συνέπειες του Covid-19. Ωστόσο, οι «πορτοκαλί» της Αργολίδας έχουν καταφέρει την τελευταία πενταετία να ανεβάσουν στο στάτους της ομάδας τους, και έτσι θα πορευτούν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Οίακας στηρίζεται στους τρεις πολύπειρους του αθλητές (Πελεκάνος, Καλλινικίδης και Κουμπούρας) αλλά και στον προπονητή του (Χάρης Κουλουριώτης) και έχοντας δυο νίκες στην έδρα του, θα επιδιώξει να εντάξει αρκετούς νεαρούς παίκτες στην φιλοσοφία του.

 Ο Χάρης Κουλουριώτης έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι προοδεύει και έτσι μετά την επιτυχία του στον Ιπποκράτη Κω, επανέλαβε το ίδιο με τον Οίακα και δρέπει τις δάφνες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει τον χώρο και τα επόμενα χρόνια.

 Ο Οίακας έχει την ικανότητα και την ευλογία να διαθέτει παίκτες όπως οι Μιχάλης Πελεκάνος (13,5 π., 6,5 ριμπ.), Φάνης Κουμπούρας (13 π., 6,3 ασίστ) και Αβραάμ Καλλινικίδης (7,3 π., 8,3 ριμπ.), ενώ το βήμα παραπάνω έχει κάνει και ο Κωνσταντίνος Σιμιτζής (14,3 π.), ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πολύ καλή και η παρουσία μέσα στην ρακέτα των Παναγιώτη Βύρλα (8,3 π., 5.3 ριμπ.).

Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Οίακας θεωρεί ως νίκη την συμμετοχή στο πρωτάθλημα, και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας ως ρεαλιστικό στόχο την οκτάδα.

Πηγή: basketa.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ