ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Διομήδης - ΑΕΚ: Ντέρμπι Πρωταθλητών στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | | | |
Διομήδης - ΑΕΚ: Ντέρμπι Πρωταθλητών στη Νέα Κίο
Στην Αργολίδα ταξιδεύει  σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που φιλοξενείται στις 16:00 (ERTFLIX) στον γήπεδο της Νέας Κίου από τον Διομήδη Άργους για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier. 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Kosanovic, Buneta, Kοτσιώνη, Αραμπατζή, Δομπρή, Τζηρά, Florido, Bauer, Νικολαΐδη, Reina, Μυλωνά, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 44 φορές στο Πρωτάθλημα, 23 στην Αθήνα και 21 στο Άργος. Η ΑΕΚ μετράει 27 νίκες, ο Διομήδης 16, ενώ 1 αναμέτρηση έχει ολοκληρωθεί δίχως νικητή. Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες του Άργους, η “Ένωση” έχει πανηγυρίσει 9 “διπλά”, οι γηπεδούχοι 11 φορές, ενώ 1 αγώνας έληξε ισόπαλος. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1152 (521 εκτός έδρας) και ο Διομήδης (1082 (541 εντός έδρας).

Ο προπονητής του Διομήδη Γιώργος Χαλκίδης δήλωσε στη σελίδα της ομάδας στο facebook:«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους μετά από 6 μήνες ήρθε η ώρα της αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη, αν αναλογιστούμε τις συνεχείς διακοπές και επανεκκινήσεις των προπονήσεων. Έχουμε κάνει λίγες ομαδικές προπονήσεις μετά το τέλος και της καραντίνας στην οποία είχαμε υποβληθεί τελευταία. Το ζητούμενο για εμάς είναι πρωτίστως η υγεία και η αποφυγή τυχόν τραυματισμών των αθλητών μας γι’ αυτό και ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα βαθμιαίας αύξησης του ρυθμού και της έντασης των προπονήσεων μας, ώστε να επανέλθουμε με ασφάλεια σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ κινείται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο. Θέλουμε από νωρίς να πάρουμε ρυθμό από τον πολύ υψηλό ρυθμό που κινείται η ομάδα της ΑΕΚ. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο με πολύ υψηλούς στόχους, διότι μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανεβάσουμε ρυθμό και να μπούμε δυνατά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ