ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Για τις εργασίες αποπεράτωσης του κτηρίου συσσιτίων στο Ναύπλιο ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | | |
Για τις εργασίες αποπεράτωσης του κτηρίου συσσιτίων στο Ναύπλιο ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου (βίντεο)
Το μεσημέρι της Τρίτης 20 Απριλίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Αργολίδα και συγκεκριμένα το Ναύπλιο.
Ο κύριος Νίκας βρέθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών ανέγερσης του νέου κτηρίου συσσιτίων, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Πρόεδρο της δομής και εφημέριο του Ι.Ν. π. Ελευθέριο Μίχο, όπου τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις  μηχανικούς.

Να υπενθυμίσουμε οτι την μελέτη του έργου έχει κάνει ο Δήμος Ναυπλιέων και το χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Όπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας έχουν συνάψει Προγραμματική Σύμβαση με κύριο έργο την ανέγερση του νέου κτιρίου παροχής συσσιτίων και υποέργο την ανάδειξη των μυκηναϊκών τάφων της περιοχής, με τα σχετικά οικοδομικά έργα να είναι σε εξέλιξη και να έχουν προχωρήσει αρκετά και προχωρούν με ταχείς ρυθμούς.
Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού και Υγείας Ιωάννης Μαντζούνης και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ