Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Η κακή συνεννόηση έφερε την επέμβαση της αστυνομίας στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. | |
Η κακή συνεννόηση έφερε την επέμβαση της αστυνομίας στο ΆργοςΈνα απιστευτο περιστατικό κακής συνεννόησης, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Απριλίου στο κέντρο του Άργους στην Αργολίδα, όταν Ρομά που ασχολούνται επαγγελματικά με την διάλυση αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, φόρτωσαν σε φορτηγό, ένα Ι.Χ αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του.

Το περιστατικό συνέβη στις 11:30 περίπου στην οδό Φειδίου στο Άργος, όταν ένα φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από Ρομά, σταμάτησε και κατάφερε να φορτώσει όχημα που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ηταν ακινητοποιημένο με κατατεθειμένες πινακίδες έξω από το σπίτι του.

Το συμβάν αντιλήφθηκε γείτονας που ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη και στην συνέχεια αυτός ειδοποίησε την αστυνομία που κινήθηκε άμεσα και εντόπισε τους δράστες στην χονδρική λαχαναγορά στο Άργος.

Στο σημείο του εντοπισμού των δραστών και ύστερα από διευκρινήσεις έγινε γνωστό πως υπήρχε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη για την παραλαβή του οχήματος έναντι αντιτίμου, αλλά ο ιδιοκτήτης δήλωσε οτι δεν πληρώθηκε ποτέ.

Εξηγήσεις για το περιστατικό θα δοθούν από τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα Άργους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ