ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Μαρία Ράλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | |
Μαρία Ράλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Η ανάδειξη, η διαφύλαξη και η φροντίδα της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας είναι ένας από τους βασικότερους στόχους όλων εμάς που υπηρετούμε ,είτε θεσμικά είτε υπηρεσιακά, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων.
 
Με συνέργειες όλων των αρμοδίων φορέων και προσώπων , αλλά και ευαισθητοποιημένων ενεργών πολιτών δουλεύουμε, με " εμπόδιο " φυσικά την covid 19 ένα χρόνο τώρα , για να αξιοποιήσουμε την πολυδιάστατη πολιτιστική κληρονομιά που διαθέτουμε και είναι εξαιρετικής αξίας.

Είχαν , έχουμε και θα έχουν χρέος όλοι όσοι βρίσκονταν, βρισκόμαστε και θα βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης να διαμορφώσουν και να καλλιεργήσουν τη βαρύνουσα σημασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και να την καθιστούν πρωταρχική ανάγκη .

Αισιοδοξώντας ότι σύντομα θα απαλλαγούμε από τον αόρατο εχθρό , ετοιμαζόμαστε για να αποδώσουμε με κάθε τρόπο τις τιμές που αξίζει η πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας , αλλά και όλου του Δήμου Ναυπλιέων, κάνοντας συγχρόνως κοινωνούς όλους τους πολίτες ως προς την σημασία της προστασίας της....

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ