ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων για την επίσκεψη Νίκα στο κτίριο εξυπηρέτησης απόρων

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων για την επίσκεψη Νίκα στο κτίριο εξυπηρέτησης απόρων
"Με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, επισκεφθήκαμε την Τρίτη 20 Απριλίου το κτίριο εξυπηρέτησης απόρων το οποίο χτίζεται στην Ευαγγελίστρια. Ένας χώρος που προορίζεται να στεγάσει σε αξιοπρεπείς συνθήκες την τεράστια προσπάθεια του Παπα Λευτέρη , των εθελοντών και του εκκλησιαστικού συμβουλίου. 
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με μελέτες που χρηματοδότησε ο Δήμος Ναυπλιέων.
 
Συζητήσαμε για το ρυθμό των εργασιών , για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου αλλά και για πιθανές ελλείψεις που προκύπτουν.
Η 19η Απριλίου, ημέρα θανάτου του Λόρδου Βύρωνα, καθιερώθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 130/2008 (ΦΕΚ 191/Α/19.9.2008) ως Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης. Δυστυχώς, η Αντιπεριφέρεια δεν διοργάνωσε την εκδήλωση μνήμης όπως είναι αρμοδιότητά της.
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ως Δήμος της πρωτεύουσας του Νομού με εκδήλωσή του (επιμνημόσυνη δέηση) στην Καθολική Εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Φιλελλήνων, απέδωσε την αναγνώριση και τις τιμές στους Φιλέλληνες οι οποίοι δημιούργησαν το κίνημα του Φιλελληνισμού αλλά έδωσαν και τη ζωή τους για την πατρίδα μας.
Με τον κ. Περιφερειάρχη συζητήσαμε και συμφωνήσαμε τη διοργάνωση της ημέρας αυτής στο Ναύπλιο σαν κέντρο των εορτασμών της περιφέρειάς μας, με δεδομένη την πρόταση για τον συγκεκριμένο εορτασμό του Δήμου Ναυπλιέων - ΔΟΠΠΑΤ, με συμμέτοχους τα σχολεία μας και φυσικά την ύπαρξη των σημαντικών μνημειακών χώρων στην πόλη μας.

Δημαρχος Ναυπλιέων 
Δημήτρης Κωστούρος"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ