ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ν. Μπικάκης: Οι αναμορφώσεις των Προϋπολογισμών να ψηφίζονται χωριστά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. |
Ν. Μπικάκης: Οι αναμορφώσεις των Προϋπολογισμών να ψηφίζονται χωριστά
Στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια, δια περιφοράς ή σε τηλεδιάσκεψη και τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, έρχονται προς ψήφιση συνεχείς αναμορφώσεις του Προϋπολογισμού, με εισηγήσεις της τελευταίας στιγμής και αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ ή ΠΑΡΟΝ, συνολικά όλους τους κωδικούς και όχι για το κάθε θέμα χωριστά.


Αυτή η τακτική γεννά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα που περιέχει.

Σαν Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμαρτύρομαι και γιατί οι εισηγήσεις των θεμάτων έρχονται τελευταία στιγμή και είναι ελλιπέστατες, δε διαφωτίζουν για την ουσία των θεμάτων, αλλά και γιατί με τον τρόπο που κατατίθενται οι αναμορφώσεις του Προϋπολογισμού είναι αδύνατον να εκφραστεί πραγματικά η βούληση μας, με την ψήφο μας, όπως προβλέπει ο Νόμος.

Μάλιστα, η θέση αυτή γίνεται πεδίο εκμετάλλευσης σε βάρος μας, από την πλευρά του Δημάρχου, ότι δήθεν δεν ψηφίζονται θέματα που αφορούν το καλό των δημοτών και του δήμου μας.

Ζητώ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων και το Δήμαρχο Ναυπλιέων, από εδώ και στο εξής, οι αναμορφώσεις των Προϋπολογισμών να ψηφίζονται χωριστά κατά κωδικό και δηλώνω ότι θα αρνούμαι να τις ψηφίζω, για όσο καιρό θα συνεχίζεται αυτή η τακτική.

Νικόλαος Μπικάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ