ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Έργα πρόληψης και πυρασφάλειας στο Καστράκι της Αρχαίας Ασίνης

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Έργα πρόληψης και πυρασφάλειας στο Καστράκι της Αρχαίας Ασίνης
Ο Δήμος Ναυπλιέων και η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών για καλύτερη δυνατή πυροπροστασία της περιοχής ξεκινά έργα πρόληψης και πυρασφάλειας στο δήμο. 

Συγκεκριμένα σήμερα υπεγράφη, η σύμβαση για την ανάθεση του έργου " ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΑΣΙΝΗΣ ".

Το έργο το οποίο θα καλυφθεί από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι προϋπολογισμού 23.005,26 ΕΥΡΩ, και με την ολοκλήρωση του θα θωρακιστεί ακόμη περισσότερο η περιοχή, η οποία είναι πολυσύχναστη και με ιδιαίτερο αρχαιολογικό ενδιαφέρον. 

Οι εργασίες, σύμφωνα με την επιβλέπουσα αρχή, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και θα υλοποιηθούν με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας όπως αρμόζει στον ιστορικό αυτό χώρο. 

Να σημειωθεί πως οι προτάσεις για τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι πυροσβεστικοί κρουνοί έχουν εγκριθεί κατόπιν συνεννόησης και με την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία. 

Παράλληλα να τονιστεί ότι το έργο περιλαμβάνει και κατασκευή δικτύου δεδομένου ότι στο χώρο δεν υφίσταται .

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου ο Δήμος Ναυπλιέων και η ΔΕΥΑΝ βάζουν ένα ακόμη λιθαράκι, θωρακίζοντας ακόμα περισσότερο την περιοχή μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ