ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ναύπλιο: Διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση για την Τουριστική Ανάπτυξη/Ταυτότητα Προορισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | |
Ναύπλιο: Διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση για την Τουριστική Ανάπτυξη/Ταυτότητα Προορισμού
Διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση με θέμα «Τουριστική Ανάπτυξη / Ταυτότητα Προορισμού (Destination Branding) για το Δήμο Ναυπλιέων», θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 18.00.

Ήδη ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής, σε φορείς, επαγγελματίες, επιχειρήσεις, πολίτες κλπ, έχουν απευθύνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος και η αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ν. Αναστασίου-Σμυρναίου, στο πλαίσιο της αντίστοιχης Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Στη διάρκεια της συζήτησης, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να τοποθετηθούν πάνω στα εξής τρία ερωτήματα / θέματα:

-Τι κάνει τον τόπο μας μοναδικό; (δηλαδή ποια χαρακτηριστικά του Προορισμού μας υπάρχουν μόνο εδώ και τον κάνουν ξεχωριστό)

-Τι πρέπει να προβάλλουμε για να προσκαλέσουμε τον επισκέπτη, Έλληνα ή ξένο; (δηλαδή ποια χαρακτηριστικά διαθέτουμε που συμπληρώνουν την πρόταση του Προορισμού και τον κάνουν γοητευτικό)

-Πώς μπορώ να συμβάλλω στην προσπάθεια αυτή; (ως επαγγελματίας, ως πολίτης, ως επιχείρηση, ως Φορέας κλπ.)

Η μέγιστη διάρκεια κάθε τοποθέτησης θα είναι πέντε λεπτά.

Η διαβούλευση θα γίνει διαδικτυακά (πλατφόρμα zoom). Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω e-mail (e-mail: nafpldimtourism@1444.syzefxis.gov.gr ), μέχρι και την Παρασκευή 16 Απριλίου, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να τους αποσταλεί το σχετικό link.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ