ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Οι "Γερμανοί ξανάρχονται" στην Πελοπόννησο από τα μέσα του Μάη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | | |
Οι "Γερμανοί ξανάρχονται" από... τα μέσα του Μάη
Από τα μέσα Μαΐου, με το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, πρόκειται να ξεκινήσουν οι πρώτες πτήσεις της TUI Γερμανίας με προορισμό ελληνικούς προορισμούς για τη φετινή τουριστική περίοδο.


Με βάση τις ανακοινώσεις του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Ευρώπη από το Ανόβερο, οι πρώτοι ελληνικοί προορισμοί που έχουν προγραμματιστεί από τη Γερμανία για τη χώρα μας από τις 14 Μαΐου και σταδιακά τις επόμενες ημέρες είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Κέρκυρα και η Δυτική Πελοπόννησος από αεροδρόμια σε Ανόβερο, Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Φρανκφούρτη.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες ξενοδόχους και τις κυβερνήσεις των χωρών που έχουν προετοιμαστεί εντατικά για τις αφίξεις ξένων επισκεπτών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Marek Andyszak, διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν καλές υποδομές για τα τεστ». Μάλιστα ο γνωστός ταξιδιωτικός οργανισμός σκοπεύει, μεταξύ άλλων, να παρέχει στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της test πριν την αναχώρηση για την επιστροφή τους. 

Σημειωτέον ότι μετά το Πάσχα και πριν την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού ο Ελληνας υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης έχει προγραμματίσει ταξίδια σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα μας μεταξύ των οποίων η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Πολωνία.

Πηγή: pelop.gr




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ