ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Τηλεδιάσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. | | |
Τηλεδιάσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο
Το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με προσκεκλημένους του Βουλευτές του νομού μας κ. Ιωάννη Ανδριανό, κ. Ιωάννη Γκιόλα και κ. Ανδρέα Πουλά καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Μαλτέζο και κ. τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άργους κ. Φώτη Δαμούλο.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων είχε σαν θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και κυρίως την άμεση και έμμεση οικονομική ενίσχυση που θα πρέπει και επιβάλλεται να λάβουν οι επιχειρήσεις, για την διασφάλιση της επιβίωσής τους, δεδομένου ότι έχουν εξαντληθεί από το συνεχόμενο για αρκετούς μήνες lockdown και με πολλά από τα εμπορεύματα να παραμένουν αδιάθετα.

Επίσης έγινε αίτημα προς τους βουλευτές να εισηγηθούν στον αρμόδιο υπουργό να σταματήσει η είσοδος των πελατών στα καταστήματα με τηλεφωνικά ραντεβού, μηνύματα και διάφορους άλλους ανασταλτικούς τρόπους, που προκαλούν σύγχυση σε όλους και να παραμείνει μόνο ο όρος του ενός (1) ατόμου ανά 25 τετραγωνικά όπως στα καταστήματα τροφίμων.

Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τους συμμετέχοντες ως προς την κατανόηση των προβλημάτων μας ήταν οι καλύτερες, γιατί φάνηκε πως όλοι αντιλαμβάνονται την δεινή θέση μας και τα προβλήματά μας.

Ελπίζουμε αυτή η καλή διάθεση που είδαμε στην συνάντηση να συνεχίσει να υφίσταται και να προωθηθούν τα αιτήματά μας και οι αγωνίες μας προς τα αρμόδια υπουργεία.

Είμαστε σε αναμονή των ενεργειών τους.

Εκ του ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ