ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Εθελοντικός καθαρισμός ακτής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | |
Εθελοντικός καθαρισμός ακτής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021
Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας και η εθελοντική ομάδα «prasiniΖΩntas» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 εθελοντικό καθαρισμό της παράκτιας περιοχής από τη θέση «Πόρτες» Μελιγούς έως την ακτή «Καλλιστώ» Παραλίου Άστρους, στην Αρκαδία.

Το σύνθημα του εθελοντικού καθαρισμού είναι Άφησε το αποτύπωμά σου κaι εσύ!!! Ο καθαρισμός έχει συμβολικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και στην ενεργό συμμετοχή πολιτών και τοπικών κοινωνιών για την πρόληψη της ρύπανσης και την ανάγκη διατήρησης ακτών και θαλασσών καθαρών από απορρίμματα.
Φέτος, λόγω της πανδημίας Covid-19, ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί με έμφαση στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ των εθελοντών, οι οποίοι θα κληθούν να οργανωθούν σε μικρές ομάδες, χρησιμοποιώντας γάντια, μάσκες και κρατώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Ο Φορέας Διαχείρισης θα διαθέσει τα υλικά πρώτης ανάγκης (γάντια μιας χρήσης και σακούλες απορριμμάτων).

Σημείο | ώρα συνάντησης: θέση «Πόρτες» Μελιγούς, Σάββατο 05-06-2021 | 08.30 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και δηλώσεις συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

* Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες καθαρισμού της ακτής και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. * Συμμετέχουμε και φέτος, αλλά με μάσκα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ