ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Ξεπέρασε τους 36 βαθμούς η θερμοκρασία - Πόσο έφτασε στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. | |
Ξεπέρασε τους 36 βαθμούς η θερμοκρασία - Πόσο έφτασε στην Αργολίδα
Σε καλοκαιρινά επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 24/05, κυρίως στα κεντρικά τμήματα της χώρας, με τη θερμοκρασία στο μετεωρολογικό σταθμό της Καλαμπάκας να φτάνει τους 36.3 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αργολίδα σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους η θερμοκρασίας έφτασε στις 12:30 το μεσημέρι στους 33 βαθμούς, στο Άργος το θερμόμετρο εδειξε 31 βαθμούς στις 13:00 ενώ στο Κρανίδι τους 32,1 στις 10:53 π.μ.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr οι οκτώ μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες της Δευτέρας 24/05, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:
Πηγή: meteo.gr 

Θερμοκρασίες που θα θυμίζουν Ιούλιο θα επικρατήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Όπως τόνισε μιλώντας στο LIVE NEWS ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος η θερμοκρασία στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε ορισμένες όπως ο θεσσαλικός κάμπος, το Αγρίνιο και η περιοχή της Αργολίδας, αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Καλλιάνος σημείωσε ότι θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη, φτάνοντας στους 30-31 βαθμούς Κελσίου, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξουν μπόρες στη βόρεια Ελλάδα.

«Σε όλο αυτό το κοκτέιλ θα προστεθεί και σκόνη από την Αφρική, ευτυχώς σε όχι μεγάλες συγκεντρώσεις» κατέληξε ο μετεωρολόγος του MEGA.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ