ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

6 προγράμματα με εξ αποστάσεως διδασκαλία στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | | |
6 προγράμματα με εξ αποστάσεως διδασκαλία στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερμιονίδας
Το ΚΔΒΜ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης) στη Β’ φάση της λειτουργίας ξεκίνησε να λειτουργεί αρχές του 2020 και ολοκλήρωσε 4 προγράμματα επιμόρφωσης τον Ιούνιο του 2020 με γνωστικά αντικείμενα: τις πρώτες Βοήθειες και την Συμβουλευτική σε γονείς.

Το ΚΔΒΜ του Δήμου Ερμιονίδας είχε προγραμματίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιμορφώσεων το φθινόπωρο του 2020, όμως δεν ξεκίνησαν ποτέ λόγω του δεύτερου κύματος της υγειονομικής κρίσης.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, προχώρησε στις αναγκαίες διαδικασίες και προσαρμογές και μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε τα πρώτα νέα προγράμματα εξ αποστάσεως, μέσα από το μητρώο εκπαιδευτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, έχουν αξιολογηθεί και μπορούν να παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες εξ αποστάσεως.

Άρα εμείς ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Ιδρύματος Νεολαίας και διά Βίου Μάθησης και σας δίνουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης 6 προγραμμάτων επιμόρφωσης με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας στα εξής γνωστικά αντικείμενα:

- Αγγλικά για τον τουρισμό 25 ώρες

- Γαλλικά για τον τουρισμό 25 ώρες

- Διαχείριση προσωπικών σχέσεων 25 ώρες

- Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων 25 ώρες

- Αξιοποίηση πολιτιστικής κληρονομιάς 25 ώρες

- Οικολογικές λύσεις για το σπίτι 25 ώρες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 27540 23461 και στο email:vivliokran2018@gmail.com.

Μετά το πέρας των προγραμμάτων θα εκδοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του συγκεκριμένου προγράμματος επιμόρφωσης.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, τους ζητάμε να συμμετέχουν, αρκεί να έχουν γνώσεις χρήσης Η/Υ οποιασδήποτε μορφής και σύνδεση στο ίντερνετ.

Η Διά Βίου Μάθηση είναι μία κατάκτηση της σύγχρονης εποχής, προσαρμόστηκε και αυτή στις νέες συνθήκες που προέκυψαν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Η ευχή μου είναι το φθινόπωρο του 2021 αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες είναι να μας δοθεί η δυνατότητα υλοποίησης επιμορφωτικών προγραμμάτων διά ζώσης στον φιλόξενο χώρο του Γυμνασίου Κρανιδίου, με τις υποδομές μας και σύμφωνα με τις διαχρονικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας που πάντα στήριζε αυτόν τον σύγχρονο εκπαιδευτικό θεσμό της Διά Βίου Μάθησης και στην Α’ φάση (2012-2015) και στη Β’ φάση (2020-2023).

Αξίζει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες επιμόρφωσης, να αποκτήσουμε εφόδια, να κοινωνικοποιηθούμε και να κερδίσουμε το στοίχημα της γνώσης και της εξειδίκευσης.



Τάσος Λάμπρου

Καθηγητής Κοινωνικής Εκπαίδευσης

Υπεύθυνος ΚΔΒΜ

Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ