ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

84χρονη θύμα κλοπής στον Ίναχο Αργολίδας - Ο δράστης εμφανίστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | | | | | |
84χρονη θύμα κλοπής στον Ίναχο Αργολίδας - Ο δράστης εμφανίστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ
Με το πρόσχημα πως είναι υπάλληλος της ΔΕΗ άγνωστος δράστης λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής 28 Μαΐου εξαπάτησε ηλικιωμένη στον Ίναχο Αργολίδας και αφού εισήλθε στην οικίας της διενήργησε κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είπε στην 84χρονη γυναίκα πως ειναι υπάλληλος της ΔΕΗ και χρειάζεται να κάνει κάποιες μετρήσεις. Η ηλικιωμένη πείσθηκε και του επέτρεψε την είσοδο στην οικία της.

Ο δράστης κατάφερε να απασχολήσει την γυναίκα και να προχωρήσει σε κλοπή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς κατάφερε και αφαίρεσε από την οικία. 

Η αστυνομία κάνει αναζητήσεις ενός οχήματος μπλε χρώματος τύπου βανάκι ενώ έχει και την περιγραφή του δράστη.

Συμβουλές της αστυνομίας για υπερήλικες  

-Μην ανοίγετε την πόρτα σας σε άγνωστα άτομα.

-Ασφαλίστε καλά το σπίτι σας ιδίως όταν κοιμάστε ή όταν πρόκειται να απουσιάσετε.

-Μην τοποθετείτε τα χρήματά σας σε τσέπες του παντελονιού ή εξωτερικές των ενδυμάτων σας όταν είστε σε χώρους με συνωστιμό ή χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

-Επίσης κρατήστε την τσάντα μπροστά σας και φροντίστε να είναι κλειστή.

-Μην πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.

-Μην επιτρέπετε να σας προσεγγίζουν άτομα την ώρα που πραγματοποιείται συναλλαγές σε ΑΤΜ. Επίσης, μην δίνετε πληροφορίες για τον αριθμό ΡΙΝ ή για το λογαριασμό σας.

-Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, στενοί συγγενείς κ.α.).


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ