ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Αναπάντητα τα ερωτήματα του Α. Πουλά για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. | | |
Αναπάντητα τα ερωτήματα του Α. Πουλά για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας
Κρίσιμα ερωτήματα για την πορεία των εμβολιασμών κατά του COVID-19 έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή σχετικής επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει προς το Υπουργείο Υγείας.


Ο κ. Πουλάς ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε ότι η κατάσταση με τους εμβολιασμούς στη χώρα μας δεν είναι και τόσο ρόδινη όσο προσπαθεί η κυβέρνηση να την παρουσιάσει, καθώς υπάρχουν κενά στον εμβολιασμό των ενηλίκων και μάλιστα των υπερηλίκων που πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη όπως και η ίδια η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών έχει παραδεχτεί, ενώ ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη απαντήσεις για το που οφείλεται αυτο.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ρώτησε τον κ. Κοντοζαμάνη σχετικά με το πότε επιτέλους θα υλοποιήσει το Υπουργείο Υγειας την δέσμευσή για εμβολιασμούς κατ’ οίκον καθώς αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό των υπερηλίκων αλλά και όσων συμπολιτών μας πάσχουν από νοσήματα που δεν τους επιτρέπουν να μετακινηθούν, αναφερόμενος μάλιστα στη φράση του Υπουργού Υγείας τον Δεκέμβριο του 2020 που είπε ότι «εκεί που ο πολίτης δεν μπορεί να πάει σε ένα εμβολιαστικό κέντρο, θα πάει το κράτος στον πολίτη».

Επιπλέον, ο κ. Πουλάς έθεσε το ζήτημα της εκ νέου ενημερωτικής καμπάνιας για την προώθηση του εμβολιασμού αλλά όχι με το με το ίδιο μοντέλο επικοινωνίας που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση μέχρι σήμερα αλλά μίλησε για πραγματική ενημέρωση από επιστήμονες που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες ξένοι συνταξιούχοι και επαναπατρισθέντες Έλληνες που ζούνε μόνιμα στη χώρα μας και οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στον εμβολιασμό, καθώς περιμένουν επί μήνες να απαντηθούν οι αιτήσεις τους για τη χορήγηση προσωρινού ΑΜΚΑ, ερωτώντας τον κ. Κοντοζαμάνη τι σκοπεύει να πράξει το Υπουργείο Υγείας για αυτό το ζήτημα χωρίς όμως να λάβει απάντηση επί του θέματος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ