ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ανδριανός για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | |
Ανδριανός για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, η σημερινή παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή αποκτά ιδιαίτερο περιεχόμενο και συμβολισμό. Οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη ζωή είναι ηρωίδες και ήρωες της εποχής μας καθώς με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, με ανθρωπιά και ευαισθησία, με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα είναι κοντά στον πάσχοντα συνάνθρωπο και τους οικείους του, υπερασπίζοντας την υγεία, αλλά και προσφέροντας απλόχερα πολύτιμες ανάσες αισιοδοξίας και κουράγιου.

Ολόκληρη η κοινωνία μας οφείλει να αποδείξει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει αυτή την τεράστια προσφορά, διασφαλίζοντας ουσιαστικά τις θεσμικές, υλικές και ηθικές προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη επιτέλεση του ιερού καθήκοντος των νοσηλευτριών και νοσηλευτών μας, αλλά και συνεχίζοντας αμείωτα και αποτελεσματικά την προσπάθεια για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του εθνικού συστήματος υγείας.

Σε όλες τις νοσηλεύτριες, σε όλους τους νοσηλευτές μας μαζί με την ευγνωμοσύνη μας, στέλνουμε όλοι μας τις θερμότατες ευχές μας για καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο ανεκτίμητο έργο τους».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ