ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:02:00 μ.μ. | |
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, την ετήσια γιορτή με παγκόσμιο χαρακτήρα που έχει συνδεθεί με τους αγώνες για τα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα.


Η φετινή πρωτομαγιά βρίσκει την Ελλάδα και ολόκληρη την υφήλιο εγκλωβισμένη εν μέσω μιας πρωτοφανούς ασύμμετρης απειλής κατά της υγείας των πολιτών, η οποία με τη σειρά της έχει τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία και στις επιχειρήσεις. Η ανθρωπότητα βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με μια παγκόσμια κρίση, ίσως τη μεγαλύτερη της γενιάς μας.

Είναι προφανές ότι προέχει η ζωή , η προστασία της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη, οι επιπτώσεις της πανδημίας όμως στις μικρές επιχειρήσεις στους επαγγελματίες βιοτέχνες έμπορους είναι ανυπολόγιστες .Δεν θα πρέπει να εφησυχάστουμε και να αποδεχτούμε με αδράνεια φόβο και υποχώρηση μέτρα, που υποβαθμίζουν τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες .

Το μήνυμα αυτής της μέρας είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ακόμα και όταν όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί, ο αγώνας για τα δικαιώματα των ανθρώπων πρέπει να συνεχίζεται. . Η φετινή Πρωτομαγιά να αποτελέσει το έναυσμα να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας, για να μην γίνουν τα έκτακτα μέτρα του σήμερα η κανονικότητα του αύριο . Να υπερασπιστούμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας , να γίνει η αφετηρία για αλλαγή πορείας, να αναζωπυρώσει την ελπίδα για μια νέα καλύτερη ζωή ,όχι μόνο στην κοινωνική υπόσταση του ανθρώπου, αλλά και στην ίδια του την ύπαρξη.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Α
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ