Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Θα συνεχίσουμε την πάλη, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 μ.μ. |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Θα συνεχίσουμε την πάλη, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι!
Χαιρετίζουμε τα εκατοντάδες σωματεία σε όλη τη χώρα, τα σωματεία του νόμου μας, τους χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν στις σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις, προασπίζοντας τα δίκια των εργαζομένων και του λαού, αφήνοντας την ηγεσία της ΓΣΕΕ και των δύο Εργατικών Κέντρων του νομού, στο θλιβερό ρόλο του κομπάρσου της κυβέρνησης.


Συνεχίζουμε αποφασιστικά, μαζικά, ταξικά!!

Το μόνο που μπορεί να επιβάλει πιο ανθρώπινους όρους δουλειάς είναι δυνατά σωματεία και ισχυρό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, κόντρα στον «κοινωνικό εταιρισμό», την υποταγή, την ενσωμάτωση και την ταξική συνεργασία.

Σήμερα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, κατηγόρησαν το ΠΑΜΕ ότι διασπά το εργατικό κίνημα(!), καλά θα κάνουν να κοιτάξουν λίγο καλύτερα το «τοπίο»…

Τους πληροφορούμε, αν δεν γνωρίζουν, ότι η σημερινή απεργία, που με βάση την ανακοίνωση τους στήριζαν, κηρύχθηκε μετά από πρωτοβουλία των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, στην ΑΔΕΔΥ και σε πάνω από 400 δευτεροβάθμιες και πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, που προτίμησε να γιορτάσει την κατάργηση του 8ωρου μέσα στις αργίες του Πάσχα, αγκαλιά με τη μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση.

Επίσης, σίγουρα δεν το αγνοούν, ότι ο εκλεγμένος τους (με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ), στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ήταν αυτός που καταψήφισε την πρόταση για απεργία στις 6 Μάη!

Όσο για το ποιος πάει μόνος του και ποιος με τους εργαζόμενους και τα σωματεία αυτό φάνηκε… καθώς μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την οργάνωση των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς κόντρα σε όλες εκείνες τις δυνάμεις που τελικά αποδεικνύονται στη πράξη «δεκανίκια» του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων.

Με την οργάνωση και τη συμμετοχή των εργαζομένων σε ζωντανά σωματεία, θα συνεχίσουμε την πάλη, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι! Δεν θα απεμπολήσουμε το δικαίωμα μας για υπεράσπιση της ζωής μας, των εργατικών μας κατακτήσεων, την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Αυτό το άθλιο νομοσχέδιο δεν μπορεί παρά να έχει μόνο μία τύχη. Να μείνει στα χαρτιά, να πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων!

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

-Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας

-Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

-Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας

-ΔΑΣ-στο Σύνδεσμο Τεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ναυπλίου

-Επιτροπή μελών του Σωματείου Εργαζομένων Καφεζυθεστιατορίων και Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ