ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Μια "Αμαλία" στο βουλευτικό του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | | |
Μια "Αμαλία" στο βουλευτικό του Ναυπλίου
Στο πλαίσιο της επετείου των 200 χρόνων , ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού χαιρετίζει την συνεργασία μας με το Ίδρυμα "Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου " με την υποδοχή του εθνικού αστικού ενδύματος , γνωστό ως "Αμαλία " στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Η φορεσιά αποτελείται από το χρυσοκεντημένο μεταξωτό πουκάμισο , τη μακριά μεταξωτή φούστα σε στυλ Biedermeier , το κοντογούνι , βελούδινο εφαρμοστό χρυσοκέντητο γιλέκο και το κόκκινο φέσι με τη μεταξωτή φούντα . 
Το συγκεκριμένο έκθεμα είναι χορηγία του Ιδρύματος " Καρέλια " , από την Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών "Βικτώρια Γ. Καρέλια" . Είναι μόνο η αρχή αυτής της συνεργασίας , ενώ σταδιακά θα παρουσιαστούν και όλα όσα ένα χρόνο τώρα καθημερινά δουλεύουμε.

 Η covid 19 ήταν ανασταλτικός παράγοντας στον χρόνο των τιμητικών εκδηλώσεων , που οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε , όμως με αισιοδοξία ότι θα αποτελέσει παρελθόν το έτος που τόσο δύσκολα περάσαμε όλοι και με υπευθυνότητα , είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στους λαμπρούς εορτασμούς , οι οποίοι θα αφήσουν το αποτύπωμα τους στην πόλη μας , στο Δήμο μας , σε όλους τους πολίτες και φυσικά στα παιδιά μας.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ