ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Η Ιατρική υπηρεσία του Νοσοκομείου Αργολίδας αποχαιρετά τον Ανδρέα Παπαϊωάννου

Η Ιατρική υπηρεσία του Νοσοκομείου Αργολίδας αποχαιρετά τον Ανδρέα Παπαϊωάννου
Ύστατος χαιρετισμός του Κ. Χρονόπουλου Δ/ντη Ιατρικής υπηρεσίας της Nοσηλευτικής Mονάδας Άργους του Γ.Ν. Νοσοκομείου Άργολίδας.


"Μετά μακροχρόνιον ασθένειαν υπέκυψε εις το μοιραίο ο συνάδελφος και αγαπητός φίλος Ανδρέας Παπαϊωάνου.

Βαθύτατη θλίψη και οδύνη προκάλεσε στους οικείους, συναδέλφους ,φίλους και σε όλη την κοινωνία της Αργολίδας ο πρόωρος θάνατός του.

Ευρισκόμενος σε σύνταξη τα τελευταία δύο χρόνια περίπου ετύμησε το ΕΣΥ και το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας.

Ευτύχησε να γνωρίσει ζηλευτή επαγγελματική επιτυχία και ακόμη περισσότερο ευτύχησε να δημιουργήσει θαυμάσια οικογένεια με την εκλεκτή σύντροφό του Τασία και τα δύο άξια παιδιά του επιστήμονες τον Γιάννη και τον Χρίστο και οι δύο ιατροί επιτυχημένοι ουρολόγοι.

Καταγόμενος από την μεγαλόννησο Κύπρο εργάστηκε σκληρά να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής της Αθήνας να λάβει ειδικότητα ουρολόγου από την Πανεπιστημιακή κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου

Υπήρξε για πολλά χρόνια Διευθυντής χειρούργος ουρολόγος και εργάσθηκε σκληρά επίμονα και δημιουργικά στη νοσηλευτική μονάδα του Άργους όλα τα χρόνια της καριέρας του περί τα 35 χρόνια.

Το έργο του είναι σημαντικό και οι ασθενείς που τον γνώρισαν θυμούνται την προσφορά του ,την συνεχή παρουσία του κοντά τους, την ετοιμότητά του να προσφέρει την βοήθειά του όποτε τον χρειασθούν.

Οφείλω να τονίσω την αφοσίωσή του στην εξάσκηση της ιατρικής την ψυχική του μεγαλοπρέπεια και τον ανθρώπινο και καλοσυνάτο χαρακτήρα του.

Εκπροσωπώντας τους ιατρούς της Νοσηλευτικής μονάδας Άργους απευθύνω βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του .

Θα σε θυμόμαστε για πάντα -----Καλό σου ταξίδι."ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ