ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ναύπλιο: Για την πορεία του κτιρίου του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας ενημερώθηκε ο Πέτρος Τατούλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | | | |
Ναύπλιο: Για την πορεία του κτιρίου του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας ενημερώθηκε ο Πέτρος Τατούλης
Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Περιφερειακής παράταξης Νέα Πελοπόννησος με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, στο νέο κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου που βρίσκεται υπό κατασκευή.
Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνοδευόμενος από τον  Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας Αντώνη Λυμπέρη καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο Μεσσηνίας Ντίνα Νικολάκου, ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από τον πρόεδρο του Συσσιτίου και εφημέριο του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος ,ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η πορεία του έργου προχωρά με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς. 
Να σημειωθεί πως καθημερινά οι εθελοντές και οι εθελόντριες του συσσιτίου ,ετοιμάζουν γεύμα για 180 απόρους από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων κάτω από δύσκολες συνθήκες μέσα σε κοντέινερ με υψηλές θερμοκρασίες .Ο εφημέριος του ναού ενημέρωσε τον πρώην Περιφερειάρχη και για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου της ανάδειξης των Μυκηναϊκών τάφων που βρίσκονται πίσω από το νέο κτίριο.
Ο εφημέριος του ναού π, Ελευθέριος Μίχος δε παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη προσφορά του Πέτρου Τατούλη για να ξεκινήσει το μεγάλο έργο του νέου κτιρίου που θα στεγάσει το συσσίτιο του ναού.
Από την πλευρά του ο πρώην Περιφερειάρχης ,τόνισε ότι η καθυστέρηση του έργου δεν μπορεί να εξηγηθεί μιας και τα χρήματα υπάρχουν για την ολοκλήρωση του. Αυτή τη στιγμή δε γίνεται καμία εργασία στο χώρο του κτιρίου και η ανησυχία του Ιερέα είναι ότι το έργο θα μείνει στάσιμο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ