ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ι. Μαλτέζος: Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό της Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. | | |
Ι. Μαλτέζος: Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό της Αργολίδας (βίντεο)
Για την σημερινή επανεκκίνηση του Τουρισμού, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, δηλώνοντας αισιόδοξος για μια πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό της Αργολίδας, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανωνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου το Σάββατο 15 Μαϊου, όπου θα χαιρετήσουν  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.


Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 15 Μαΐου, στις 10 το πρωί, συνεισφέροντας στην όλη προσπάθεια για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, η Περιφέρεια οργανώνει μια ποικιλόμορφη εκδήλωση, βάζοντας ορισμένα σημεία αναφοράς στον χάρτη της Πελοποννήσου. Θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο πέρα από τις μοναδικές ομορφιές της και την εναλλακτικότητα των δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στα μέρη της.

"Ειδικά στην Αργολίδα καλωσορίζουμε επίσημα το άνοιγμα του Τουρισμού, προβάλλοντας τις εναλλακτικές μορφές του, από την Μονή Αυγού προβάλλοντας τον περιπατητικό τουρισμό και το mountain bike και στην συνέχεια προβάλλουμε και άλλες θεματικές ενότητες Τουρισμού" τόνισε ο κύριος Μαλτέζος

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, για πρώτη φορά, σε “ζωντανές” διαδοχικές συνδέσεις θα εξελιχθεί μια δράση -διάρκειας μιας ώρας- που θα εκτείνεται σε κάθε νομό. Ένα νοητό ταξίδι που ξεκινά από την Κορινθία, ακολουθεί μια διαδρομή που περνά από Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και έχει ως τελευταίο σταθμό τη Μεσσηνία.

Στη διάρκειά του θα γνωρίσουμε περιοχές και δραστηριότητες που θα εξελίσσονται, όπως bungee jumping, περιπατητικό τουρισμό, ποδήλατο βουνού, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, rafting, κατάβαση φαραγγιών, αναρρίχηση, πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς, θαλάσσιο κανό, ιππασία και άλλες εκπλήξεις στις απ’ ευθείας συνδέσεις με τις περιοχές.

Άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον κάθε χώρο θα μεταδώσουν εμπειρίες, αλλά και συμβουλές, για το πώς μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια αυτού του είδους τις δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η Περιφέρεια και η χώρα μας.

Συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 11 το πρωί αυριο Σάββατο 15/5, τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ελεύθερα -μέσω των καναλιών Youtube και Facebook της ιστοσελίδας Μythical Peloponnese της Περιφέρειας Πελοποννήσου-, δράσεις που δημιουργούν συναισθήματα και εμπειρίες δεμένες με την Ελλάδα και τις οποίες μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης επιλέγοντας το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας ως προορισμό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ