ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Με πυρετώδεις προετοιμασίες το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:45:00 μ.μ. | |
Με πυρετώδεις προετοιμασίες το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών στην Αργολίδα
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες, στο Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα, των επιχειρήσεων που διαχειρίζονται οργανωμένες παραλίες ενώ τις πρώτες τους βουτιές θα κάνουν σε αυτές οι πολίτες , ακολουθώντας, όμως, συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η αναζήτηση μίας ξαπλώστρας στις πλαζ Καραθώνας και Αρβανιτιάς θα είναι το ζητούμενο για πολλούς πολίτες σήμερα, ενώ και οι ελεύθερες παραλίες γίνονται από το πρωί πόλος έλξης για τους λουόμενους.
Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν με συγκεκριμένα μέτρα, όσον αφορά στις αποστάσεις, αλλά και τα μέσα απολύμανσης. Οι ομπρέλες έχουν τοποθετηθεί σε απόσταση τεσσάρων μέτρων, ενώ σε κάθε μία επιτρέπονται έως δύο άτομα - εκτός εάν πρόκειται για οικογένειες.
Σε κάθε τραπεζάκι έχει τοποθετηθεί ένα αντισηπτικό, ενώ υπάλληλοι των beach bar φροντίζουν να απολυμαίνουν τις ξαπλώστρες. Παράλληλα, σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση όσον αφορά στη μουσική.
Ο υπεύθυνος ενός τέτοιου καταστήματος σημείωσε πως οι ξαπλώστρες έχουν τοποθετηθεί σε αποστάσεις και στα τραπεζάκια υπάρχουν μόνο καθήμενοι, ενώ έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά παντού.
Οι εργαζόμενοι υποβάλλονται εβδομαδιαίως σε self test, ενώ κάθε μέρα υπάρχει θερμομέτρησή τους, σημείωσε ο ίδιος.
Ερωτώμενος για το εάν υπάρχουν κρατήσεις, σημείωσε πως «έρχονται σιγά-σιγά». Σχετικά με την απαγόρευση της μουσικής, επεσήμανε πως μπορεί να φέρει μείωση της κίνησης έως και 50% καθώς η μουσική «δίνει χαρά στον κόσμο».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ