ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Τ. Χειβιδόπουλος: Ο δρόμος του Μίμη Δημητρούλια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. |
Τ. Χειβιδόπουλος: Ο δρόμος του Μίμη Δημητρούλια
Θυμάμαι σαν να ήταν χθες την ημέρα που παρέλαβα τον Μίμη Δημητρούλια μπροστά από το Τιτάνια στην Πανεπιστημίου για να τον φέρω στο Άργος. Είχε μαζί του μια μεγάλη βαλίτσα κι ένα μπουζούκι!

Λίγες ημέρες πριν, ο τότε πρόεδρος του Διομήδη ο καλος μου φιλος Δημητρης Ρεντας, είχε ολοκληρώσει την μεταγραφή του από τον Αρχέλαο Κατερίνης πληρώνοντας ένα πολύ μεγάλο για την εποχή και το άθλημα ποσό.
 
Την μεταγραφή του την είχαμε εισηγηθεί κι επιμείνει εγώ κι ο Τακης Ρεντας που εκτιμούσαμε πολύ τις δυνατότητες του και το ταλέντο του.
 
Ήμουν τότε στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων και τον είχα γνωρίσει πολύ καλά. Μου είχε κάνει εντύπωση το πάθος του για το άθλημα και η προσήλωση του σε αυτό. Θυμάμαι ότι ο Ουλφ Σεφερτ τον εκτιμούσε παρα πολύ και γι αυτό τον καλούσε συνεχως στην Εθνική στην οποια είχε ομως μπροστά του τον Αλέξη Αλβανό και τον Αλέξανδρο Βασιλάκη. Ο Ουλφ όταν είμασταν στο Μαλμε για προετοιμασία, του είπε μπροστά μου ότι θα γίνει πολύ καλος προπονητής και θα πρέπει να το σκεφτεί νωρις όπως είχε κάνει κι ο ιδιος.
 
Ο Μίμης έπαιξε στον Διομήδη για αρκετά χρόνια. Πολύ φυσιολογικά μόλις οργανώσαμε τις ακαδημίες μας ήταν ο βασικός προπονητής μας. Έχτισε μια σπουδαία φουρνιά αθλητών που που σιγά σιγά κέρδισε τίτλους στα ηλικιακά και μπήκε στην ομάδα. Ο Κρεμαστιώτης , ο Χαντελης, ο Σπέντζος , ο Χειβιδόπουλος , ο Βαρδάκας , ο Ελευθεριου , ο Κουτρουμπής, ο Κοντουλης , ο Μπεκιαρης , ο Καρκαλατος , ο Μπακατσελος , ο Παπαντωνόπουλος αλλά και αρκετοί άλλοι που σήμερα ξεχνάω βγήκαν από τα χέρια του και σήμερα από διάφορες θέσεις οι περισσότεροι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο άθλημα μας.
 
Μέχρι το 2011 ήταν το «αριστερό μας χέρι» στην ομάδα.
Τότε η ομάδα πέρασε σε μια άλλη εποχή αφού χρειάστηκε να γίνουν διοικητικές αλλά και αγωνιστικές αλλαγές.
 
Τότε όλοι μας εμπιστευτήκαμε το δικό μας παιδί , το Μίμη...

Δε μας διέψευσε...

Την ίδια κιόλας χρονιά ο Διομηδης μας πήρε το Πρωτάθλημα κι αμεσως μετά έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη παίρνοντας το Challenge Cup βγάζοντας στους δρόμους όλο το Άργος και κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.
 
Πριν ανοίξει τα φτερά του για αλλες πολιτείες πρόλαβε να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα και να κατοχυρώσει τον Διομήδη στις δυνάμεις του Ελληνικού Χάντμπολ, φέρνοντας στην ομάδα μια φουρνιά από αθλητες από τις ακαδημίες μας που μέχρι και σήμερα στηρίζουν την ομάδα αλλά και νέους αθλητες από όλη την Ελλάδα που πίστεψαν στη δουλειά του.
 
Φεύγοντας άφησε έναν άλλο Διομήδη.
 
Έναν δυνατό Διομήδη Αργους που αποτελούσε το παράδειγμα για το άθλημα μας.
Όλοι εμείς είμασταν πολύ υπερηφανοι που ο Μιμης ξεκινούσε το δικό του ταξίδι στο όνειρο παρα την στεναχώρια μας που άφηνε το Άργος...

Γι αυτό λοιπόν για ολους εμας στο Διομήδη δεν αποτέλεσε έκπληξη η χθεσινή κατάκτηση του European Cup από την μεγάλη ΑΕΚ του δικού μας Μίμη.
 
Ξέρουμε όλοι καλά ότι αν έχει τις συνθήκες που απαιτούνται και αξιόμαχο δυναμικό μπορεί τα πάντα....

Η ΑΕΚ Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2021
 
Μπραβο στον Μίμη Δημητρούλια για την υπέροχη δουλειά του....
Μπραβο στους παικτες που έδωσαν την ψυχή τους , άντεξαν τους τραυματισμούς και νίκησαν....
Μπραβο στην ΑΕΚ και στον Σταμάτη Παπασταμάτη για την επιλογή τους και στήριξη σε αυτόν τον αληθινό εργάτη του Ελληνικού Χάντμπολ...

Ελπίζω κι η πολιτεία να πράξει τα δέοντα και να στηρίξει έμπρακτα το άθλημα που δίνει τέτοιες επιτυχίες....

Η ΑΕΚ αλλά και οι Εθνικές Ομαδες δικαιούνται ένα σύγχρονο γήπεδο δικό τους κι όχι μόνο....

Η μεγάλη χθεσινή κατάκτηση ας είναι η νέα αρχή για την ανάπτυξη του αθληματος μας...

Για τον Μίμη ας είναι απλά ένας ακόμη σταθμός στο μεγάλο του ταξίδι....
Μπραβο!!!!!!!!!

Τάσσος Χειβιδόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ