ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Τι συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας με την Υπουργό Παιδείας

Τι συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας με την Υπουργό Παιδείας
"Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατά την σημερινή της επίσκεψη σε σχολεία του Νομού μας." δηλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.
Η Υπουργός επιθεώρησε εγκαταστάσεις σχολείων των πόλεων Άργους και Ναυπλίου ενώ ανακοίνωσε ότι το 1ο ΕΠΑΛ θα είναι ένα από τα πρώτα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας στα πλαίσια σημαντικής μεταρρύθμισης που ξεκινά για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε όλη την χώρα.  Ο κύριος Μαλτέζος συνεχίζοντας την δήλωση του ανέφερε: "Συζητήσαμε εκτενώς για τις δυνατότητες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των σχολικών υποδομών και συμφωνήσαμε για τη στενή συνεργασία της Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου.
Η Υπουργός συνομίλησε με τους μαθητές εντός των τάξεών τους, οι οποίοι μέσα από ειλικρινή διάλογο έθεσαν στην Υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία. Η Υπουργός συνεχάρη του μαθητές για την άριστη συνεργασία τους και για την προσαρμογή τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.
Με πολλή χαρά δέχθηκε τα δώρα που της προσέφερα εκ μέρους της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα (ΠΛΙ) «Βασίλειος Παπαντωνίου» καθώς και το βιβλίο “Χρονολόγιο της Επανάστασης του 1821”, έκδοσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ